Cand un organism este atacat din interior de virusi necontrolati, de altfel latenti in organismul viu, acesta slabeste si poate sfarsi prin a fi invadat de boli parazitare, care se manifesta in special la suprafata sub forma de buboae, psoriazis, raie de care se scapa f. greu si mai grav poate apare si leprele, care au fost frecvente in anumite perioade, sa le spunem istorice, si acum prolifereaza bucurandu-se de o anumita neatentie, ingaduinta si imunitate, prost percepute si se hranesc din partea cea mai buna a organismului, reusind sa-l neutralizeze si sa-l paraziteze in buna parte.

        Declansarea acestei maladii, are loc atunci cind organismului ii scapa din atentie un element perturbator pe care intr-o prima faza, organismul il percepe ca un element de progres dar care lucreaza in ascuns, s-ar putea spune in subteran, aliindu-se cu unii virusi loiali organismului pana la un moment, apoi impreuna actioneaza distructiv asupra organismului care i-a creiat si i-a hranit. Din pacate acest element perturbator, reuseste sa insele unele elemente interne ale organismului si chiar factori exteriori, anestezeind atentia, creind impresia falsa ca el actioneaza pentru insanatosirea si consolidarea organismului. Pe fondul unor nevoi generale ale organismului, factorii externi, sprijina elementul perturbator care mai apoi iese la suprafata sub forma de buboae, pline de venin si puroi. Sustinerea din afara, este interesata de slabirea organismului si incearca sa acapareze unele functii vitale ale acestuia pentru interese meschine, individualiste, straine intereselor generale.

                Orice organism viu, poarta insa in genele sale, pentru situatii grave, deosebite, si elemente de autoaparare pasiva iar cand situatia devine cronica si tinde sa doboare organismul atunci se activeaza, intra in scena anticorpii care fac parte din organism si reprezinta gena constienta, pozitiva, capabila sa mobilizeze organismul pentru autoaparare. Speram ca acea gena constienta, sa fie AVASDR.

Pin It